Teun Hoefs nieuwste aanwinst Samen RKC

Stichting Samen RKC heeft een nieuwe werknemer in dienst! Per 1 januari 2022 is Teun Hoefs als vast onderdeel toegetreden tot het team van Samen RKC, waar hij de functie van jongerenwerker/projectleider gaat vervullen.

Wendy Smits, manager MVO: ''Samen RKC is groeiende. We wilden al enige tijd uitbreiden in ons personeelsbestand. Teun is geen onbekende binnen Samen RKC en RKC Waalwijk, waar hij de afgelopen jaren verschillende functies heeft gehad. Hij is past perfect binnen onze jonge en ambitieuze organisatie. Teun gaat zich de komende periode voornamelijk richten op het uitrollen van ons nieuwe MDT-project (Maatschappelijke Diensttijd voor jongeren), waarover later zeker meer!''

Teun Hoefs

De in Volkel woonachtige Teun (23) studeerde afgelopen november af aan de HBO-opleiding SPECO Sportmarketing. In deze vier jaar werd al snel duidelijk dat zijn hart ligt bij het organiseren van projecten en evenementen. Dit is ook precies wat hij de komende periode bij Samen RKC gaat doen en zichzelf hier nog verder in ontwikkelen.