RKC Waalwijk Derby Cup

Zijn jij en je vrienden het beste voetbalteam uit de gemeente Waalwijk? Zijn jullie onverslaanbaar en tegelijkertijd sportief en respectvol? Schrijf je dan nu, samen met je team, in voor de RKC Waalwijk Derby Cup! Speel voetbal, verdien de meeste punten en wie weet spelen jullie finale in het Mandemakers Stadion!

De RKC Waalwijk Derby Cup is een 6 tegen 6 toernooi in de gemeente Waalwijk, geheel gekleed in officiƫle RKC Waalwijk Derby Cup tenues. Stel je team samen, van minimaal 6 en maximaal 8 spelers en meld je aan via de link onderaan de pagina.

Je team bestaat uit jongens en/of meisjes in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. De Derby Cup start op woensdagmiddag 29 maart met een aftrapbijeenkomst, waarna de volgende speelrondes plaatsvinden op 5 april, 12 april, 19 april, 26 april, 3 mei en 27 mei. Er wordt verwacht dat je tijdens alle aangegeven datums aanwezig bent. Op 2 juni gaat de winnaar van de RKC Waalwijk Derby Cup naar Eindhoven om RKC Waalwijk daar te vertegenwoordigen tijdens de regionale finale.

Naast de reguliere speelrondes, is er ook een thema-avond waar punten verdiend kunnen worden voor het team. Tijdens deze thema-avond staat er een maatschappelijke probleem centraal. Het is de bedoeling dat de deelnemers ook iets opsteken van hun deelname aan de RKC Waalwijk Derby Cup.

Wat is de RKC Waalwijk Derby Cup?

In maart, april en mei zijn er meerdere speelrondes van de RKC Waalwijk Derby Cup. Tijdens deze rondes op woensdagmiddag verzamelen alle teams op een vooraf besproken veldje in Waalwijk. Hier spelen we een toernooi waarbij jouw team de beste van de dag kan worden!

Belangrijker nog, naast het behalen van punten door wedstrijden te winnen, kun je punten verzamelen door sportief gedrag! Zowel richting de scheidsrechter en tegenstander, als je eigen teamgenoten natuurlijk. Daarnaast kun je pas echt veel punten verdienen door op de meest originele manier een activiteit te bedenken om jouw wijk een handje te helpen!

Al met al genoeg manieren om veel punten voor je team te verzamelen en kans te maken op de grote finale in het Mandemakers Stadion!

Wat krijg je?
  • Een compleet leentenue voor jouw team (broek, shirt en sokken)
  • Speellocatie
  • Scheidsrechters
  • Een unieke ervaring

De RKC Waalwijk Derby Cup 2023 zit vol! Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.