RKC Waalwijk Derby Cup

Zijn jij en je vrienden het beste voetbalteam uit de gemeente Waalwijk? Zijn jullie onverslaanbaar maar tegelijkertijd erg sportief en respectvol? Schrijf je dan nu als team in voor de RKC Waalwijk Derby Cup! Speel voetbal, verdien de meeste punten en wie weet spelen jij en je team de finale in het RKC Waalwijk stadion!

Een 6 tegen 6 toernooi in de gemeente Waalwijk, geheel gekleed in officiĆ«le RKC Waalwijk Derby Cup tenues. Stel je team samen, van minimaal 6 spelers en maximaal 8 spelers en meld je aan via de link onder aan de pagina. Je team bestaat uit jongens en/of meisjes in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. De Derby Cup start op woensdagmiddag 29 maart (aftrap bijeenkomst), waarna de volgende speelrondes plaatsvinden op 5 april, 12 april, 19 april, 26 april, 3 mei, 27 mei. Op 2 juni gaat de winnaar van de RKC Waalwijk Derby Cup naar Eindhoven om RKC daar te vertegenwoordigen tijdens een regionale finale.   

Wat is de RKC Waalwijk Derby Cup?

In maart, april en mei zijn er meerdere speelrondes van de RKC Waalwijk Derby Cup. Tijdens deze rondes (op woensdagmiddag) verzamelen alle teams op een vooraf besproken pleintje/veldje in Waalwijk. Hier spelen we een toernooi waarbij jouw team de beste van de dag kan worden!

Belangrijker nog, naast het behalen van punten door wedstrijden te winnen, is het verzamelen van punten door sportief gedrag! Zowel richting de scheidsrechter en tegenstander als je eigen teamgenoten natuurlijk. Daarnaast kun je pas echt veel punten verdienen, door op de meest originele manier een activiteit te bedenken om jouw wijk een handje te helpen!

Al met al genoeg manieren om veel punten voor je team te verzamelen en kans te maken op de grote finale in het Mandemakers Stadion!

Wat krijg je?
  • Een compleet leentenue voor jouw team (broek, shirt en sokken)
  • Speellocatie
  • Scheidsrechters
  • Een unieke ervaring

De inschrijvingen voor de editie van 2023 zijn geopend. Inschrijven kan tot en met 19 maart 2023.