Word een samenwerkingspartner

Samen RKC heeft als missie om de regio de Langstraat in beweging te krijgen, dit kunnen we echter niet alleen! We werken inmiddels al met tientallen bedrijven structureel samen, in verschillende vormen. De Vrienden van Samen RKC worden uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten en natuurlijk voor de activiteiten met of voor de doelgroep. Samen komen we in beweging! 

Samenwerken doen we op maat. Via onze communicatie, (netwerk)evenementen of activaties helpen we uw doelstellingen te behalen, én zetten we onze missie voort! Want alleen kun je niets, je moet het samen doen.

Vrienden van Samen RKC

Vrienden van Samen RKC zijn de aanvoerders van onze missie. Vrienden zijn nauw betrokken bij regio de Langstraat en vinden het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Door middel van een (intensieve) samenwerking helpen we elkaar met gemeenschappelijke doelstellingen. 

Stichting Samen RKC is altijd op zoek om nieuwe vrienden te maken! Interesse? Bekijk via onderstaande button onze sponsorpakketten.

Suppliers

Suppliers leveren gesponsorde diensten en producten, bijvoorbeeld tijdens onze activiteiten, maar ook tijdens dagelijkse werkzaamheden. 

Koffie?

Nieuwsgierig naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Kom gerust eens langs voor een kop koffie in het Mandemakers Stadion. 

Neem daarvoor contact op met Wendy Smits, manager MVO van Samen RKC:

Partners Samen RKC