Stichting Samen RKC in november

De maand november is weer voorbij. Tijd om even terug te kijken. Wat deed Stichting Samen RKC in november? Je leest het in deze maandupdate.

Jaarverslag 2022-2023
In november heeft Stichting Samen RKC het jaarverslag 2022 - 2023 gepresenteerd. In het jaar dat de maatschappelijke tak van RKC Waalwijk haar tiende jubileum vierde, heeft de organisatie opnieuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In ruim tien jaar is Stichting Samen RKC uitgegroeid tot een speler die jaarlijks vele honderden deelnemers uit regio De Langstraat in beweging brengt op het gebied van sportparticipatie, re-integratie, educatie, gezondheid en welzijn. Het jaarverslag geeft een mooi overzicht van alle maatschappelijke projecten en bijzondere initiatieven van het afgelopen jaar. Lees het jaarverslag hier.

RKC Waalwijk Derby Cup Heusden succesvol afgesloten
Begin november werd de eerste editie van de RKC Waalwijk Derby Cup in de Gemeente Heusden afgesloten. Acht verschillende teams gingen zeven weken lang de strijd met elkaar aan om het beste, sportiefste en meest respectvolle team van de Gemeente Heusden te worden. Met een feestelijke aftrap, verschillende voetbalwedstrijden en verbeter-je-wijkactiviteiten als een beweegspel met ouderen en het inzamelen van ballen voor vluchtelingen werd het een eerste editie om niet snel te vergeten. Lees hier meer over de RKC Waalwijk Derby Cup.

Beleidsmedewerker sport en cultuur uit Loon op Zand brengt bezoek aan Ieder1Gelijk
Vanaf september 2023 is Samen RKC iedere week op een andere basisschool te vinden in de gemeente Waalwijk en Loon op Zand voor het project Ieder1Gelijk. Woensdag 22 november was een bijzondere dag in het programma, want OBS de Touwladder kreeg bezoek van beleidsmedewerker Erik Bodifée vanuit de gemeente Loon op Zand. Lees hier meer.

Sinterklaas op bezoek bij Football Memories
In november was er speciaal bezoek bij het maatschappelijke project Football Memories. Niemand minder dan Sinterklaas kwam namelijk langs. Samen met de deelnemers en de Pieten werden er volop Sinterklaasliedjes gezongen. Daarnaast had Sinterklaas voor alle deelnemers een cadeautje meegenomen. Het was een feestelijke bijeenkomst! Meer weten over Football Memories? Klik hier.