Samen RKC Terugblik: januari

De maand januari zat weer vol met gebeurtenissen van Stichting Samen RKC. Zo werd er een voetbalmiddag georganiseerd, zijn de inschrijvingen voor de RKC Waalwijk Techniektrainingen gestart en werd er een nieuwe partner verwelkomd.

Voetbalmiddag

Op het veld van WSC Waalwijk vond op woensdagmiddag 13 januari de Samen RKC Voetbalmiddag plaats. Zestig kinderen, verdeeld over twee groepen, vermaakten zich een uur lang met verschillende voetbalspellen. Per uur waren dertig kinderen welkom lekker te komen sporten. B&G Hekwerk deelde bovendien voetballen uit aan de alle deelnemers, om ook thuis lekker actief te blijven. Op woensdag 3 februari wordt opnieuw een Samen RKC Voetbalmiddag georganiseerd. De inschrijvingen hiervoor zitten vol, maar houd de kanalen van Samen RKC in de gaten om ook in de toekomst op de hoogte te blijven!

B&G Hekwerk

B&G Hekwerk, ze werden al even genoemd, mag zich de nieuwste partners van Samen RKC noemen. Wendy Smits, manager MVO: ''We heten B&G Hekwerk uiteraard van harte welkom bij Samen RKC. B&G heeft als kersvers partner ook direct van zich laten spreken, door vorige week tijdens de Voetbalmiddag ruim 60 ballen weg te geven aan alle aanwezige kinderen. Een geweldig gebaar, wat we zien als een mooie aftrap van onze samenwerking.''

RKC Waalwijk Techniektrainingen

In januari zijn ook de inschrijvingen voor de RKC Waalwijk Techniektrainingen weer gestart. Onder begeleiding van professionele trainers kan iedereen tussen de zes en vijftien jaar oud zijn of haar voetbalvaardigheden ontwikkelen. De trainingen vinden plaats bij VV Baardwijk, naast het Mandemakers Stadion. Centraal staan de drie verschillende thema’s: aanvallen, techniek en omschakelen. Meer informatie of inschrijven? Klik op onderstaande button!