Samen RKC en WIN-RS organiseren hardloopevent 'You’ll never RUN alone'

Op zondag 12 juni 2022 zal in en rondom het Mandemakers Stadion de eerste editie van 'You’ll never RUN alone' plaatsvinden. Een hardloopevent waar het goede doel KWF centraal staat!

Op 12 juni zal het parkeerterrein van het Mandemakers Stadion omgebouwd worden tot een sfeervolle plek waar hardlopers van jong tot oud zich zullen gaan verzamelen om het uiterste uit zichzelf te gaan halen. You’ll never RUN alone bestaat namelijk uit verschillende afstanden waar jij je voor in kunt schrijven, om11 uur starten we met het lopen van alle afstanden.

  • 1940 meter GO Healthy Run
  • 4,6 km
  • 9,2 km
  • ROUTE 46 (46 km)

Doe je mee op één van de vier afstanden, dan ontvang je een uniek hardloopshirt waar je tijdens het event in kunt gaan hardlopen. Na afloop ontvang je een welverdiende medaille en tussendoor word je voorzien van drinken en een snack.

ROUTE 46

Durf jij je te wagen aan de ROUTE 46?! Ga met een buddy fietsend en rennend de uitdaging aan en haal samen met de andere deelnemers geld in voor de strijd tegen kanker. Helaas is het een ziekte die ons allemaal op verschillende manieren raakt. Iedereen gaat deze uitdaging dan ook aan, met zijn of haar verhaal. Voor ons staat de 46 voor de leeftijd van een WINR die ons in 2021 te snel heeft moeten verlaten. Met hem en alle andere dierbaren in gedachten gaan we er 12 juni een geweldig evenement van maken want, 'You’ll never RUN alone'.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit mooie initiatief maar vind je het onderwerp wel erg belangrijk. Doneer dan jouw eigen gekozen bijdrage en laten we samen de strijd aangaan tegen kanker!

Businessteams

Ga jij de uitdaging aan met je werknemers tijdens de You’ll never RUN alone? Schrijf je dan in op je afstand naar keuze en laat je van je sportiefste kant zien op zondag 12 juni. Als businessteam kan je inschrijven in groepen van 4, 6 ,8 en 10 personen bij de inschrijving zit deelnamen, startnummer, shirt, medaille eten en drinken inbegrepen. Zijn jullie er klaar voor?!

Amateurteams

Is je sportseizoen afgelopen maar wil jij graag met je team nog een laatste sportieve uitdaging aan gaan. Kom dan op 12 juni naar het Mandemakers Stadion en doe mee aan de de You’ll never RUN alone. Je kan deelnemen met zoveel personen als je wil, ben je met een groep van 8 personen of meer neem hiervoor contact op via info@samenrkc.nl.  Hoe meer mensen je inschrijft hoe meer korting je ontvangt op je inschrijving.

Sponsorpakketten
Goud€1750,-Vermelding website, Omroep speaker, Media schermen stadion, €400 inschijfgeld voor afstand naar keuze, Eten en drinken inbegrepn 8 personen
Zilver€750,-Vermelding website, Omroep speaker, Media schermen stadion, €200 inschijfgeld voor afstand naar keuze, Eten en drinken inbegrepen 4 personen
Brons€250,-Vermelding website, Media schermen stadion, €100, inschrijfgeld voor afstand naar keuze

Op een andere manier sponsoren?

Neem contact op! info@samenrkc.nl of bel 0416-854145