Ouderen Eikendonk in het zonnetje gezet door Samen RKC

Dinsdag 7 september zijn de ouderen van Zorglocatie Eikendonk in het zonnetje gezet. Met het project één-tweetje probeert Samen RKC ouderen een leuk tijdverdrijf te bezorgen. Dit keer mochten de ouderen onder andere langs komen bij de training van het eerste elftal en werden er activiteiten gedaan met selectiespelers van RKC Waalwijk.

In de ochtend werden de ouderen opgehaald bij Eikendonk om naar de training van RKC Waalwijk te komen kijken. Gezamenlijk keken zij in het zonnetje naar de ochtendtraining van ons RKC, waar er flink wat mooie doelpunten te bewonderen waren. Na de training mochten de ouderen zelf gaan bewegen! Met korte oefeningen werden de armen en benen goed losgewerkt.

In de middag stond er een uitgebreide lunch in het Mandemakers Stadion op het programma, die gevolgd werd door een quiz. Op deze gezellige zomerse middag kregen de ouderen even heerlijk de aandacht die ze verdienen. Daarmee was het nog niet afgelopen, want na een rondleiding door het stadion werden ze op de terugweg naar Eikendonk vergezeld door selectiespelers Issam El Maach, Lars Nieuwpoort, Finn Stokkers, Shawn Adewoye en Sebbe Augustijns. Samen RKC kijkt ontzettend positief terug op deze mooie dag en hoopt dat de ouderen deze net zo mooi hebben ervaren.

Eén-tweetje

Met het project één-tweetje probeert Stichting Samen RKC in samenwerking met RKC Waalwijk een bijdrage te leveren aan de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen.