Kidsclub Opening groot succes

Afgelopen woensdag werd naast het Mandemakers Stadion gestart met een nieuw seizoen van de RKC Waalwijk Kids Club! Voor de 320(!) leden zullen er komende maanden talloze sportieve activiteiten op het programma staan. Woensdag waren alle leden van 3 tot en met 11 jaar welkom op de allereerste activiteit van de Kids Club. Het seizoen werd ingeluid met een sport- en spelmiddag waarbij de stemming er goed in zat bij de kinderen.

Buiten de acht verschillende sport- en spelactiviteiten kregen de Kidsclubleden bezoek van selectiespelers Kostas Lamprou, Lars Nieuwpoort, Sylla Sow en Morad El Haddouti, die ook net zo fanatiek meededen. De kinderen konden penalty's schieten op Lamprou, een partijtje met Nieuwpoort en Sow of speciale techniektraining van dribbelkoning El Haddouti. Natuurlijk waren dit niet de enige activiteiten op het terrein van RKC Waalwijk. Ook op onder andere de stormbaan met obstakels en het springkussen konden de kinderen zich volledig uitleven.

Uiteraard worden onze oudste leden van 12 tot en met 14 jaar niet vergeten. Zij hebben het privilege om ballenjongen/meisje te zijn tijdens de komende thuiswedstrijden in het Mandemakers Stadion. Bovendien worden er ook speciale evenementen georganiseerd, zoals de RKC Waalwijk Voetbalkampen (19-20-21 oktober) en een bowlingavond bij Bourgondisch Hof (28 oktober). 

Nieuwe Kidsclubleden zijn uiteraard nog steeds van harte welkom bij RKC Waalwijk!