Blije gezichten bij de Kids Club Bingo

Op woensdagmiddag 24 november, kwamen ruim 55 leden van de Kids Club van RKC Waalwijk Sportcafé De Fietsenstalling voor een speciale Bingo!

Er werden zoals gewoonlijk drie rondes gespeeld; één rij, twee rijen en een volle bingokaart. Vol enthousiasme wordt er begonnen aan de eerste ronde van Kids Club Bingo. Eén geluk, alle getallen worden getoond op een groot scherm waardoor iedereen goed kan volgen welk getallen er voorbij komen. Het duurt even voordat de eerste bingo valt, maar daar is hij dan. BINGO! Een hele rij vol met de juiste cijfers. Meteen gaan we door met het spel voor twee volle rijen, de spanning is om te snijden veel kinderen hoeven nog maar één getal. Uiteindelijk is er dan toch een winnaar.

Na deze spannende rondes is het tijd voor een korte pauze, alle deelnemers ontvangen een lekker bekertje ranja en wat lekkers om te snoepen. Vol goede moed kan iedereen door naar de 3e ronde: de volle kaart. De begeleiders van de Kids Club maken het de deelnemers wel moeilijk, want voor deze ronde ontvangt iedereen een nieuwe kaart. Dit betekent dat iedereen weer even veel kans maakt om die grote prijzen binnen te slepen. 'Bingo!', wordt er uit de zaal geroepen, zoals bij iedereen word de kaart nog even gecontroleerd. Waar er even wordt gedacht aan een valse bingo, wordt hij gelukkig snel goedgekeurd. Er was nog tijd voor een laatste ronde waar er weer een paar winnaars met een mooie prijs naar huis gingen. Om 16:15 uur werd iedereen weer opgehaald en was het feest voorbij.

Bedankt voor jullie komst! De Kids Club hoopt dat jullie een leuke middag hebben gehad.