RKC Waalwijk OldStars verwelkomen nieuwe trainer

Op dinsdag 29 september heeft Stichting Samen RKC de nieuwe trainer van het OldStars-team definitief mogen verwelkomen om vanaf dit seizoen iedere dinsdagochtend een ‘walking football’ training te geven.

De trainer, Antoon Loeffen, was enthousiast toen een van de OldStars hem benaderde om eens een training te geven. ‘’Voetbal is mijn lust en mijn leven en daarom ben ik erg voldaan na iedere training die ik hier geef. Mijn ultieme doel is om naast het behouden van de gezellige sfeer, de mannen een paar procent beter te kunnen maken op het veld’’, aldus de trainer.

Een fanatieke aanpak

Na een paar keer proefdraaien was het voor Antoon en het team duidelijk; er is sprake van een wederzijdse klik op het gebied van voetbal. De mannen van dit team hebben al een paar keer de fanatieke aanpak van de trainer mogen ervaren. Loeffen is geen onbekende binnen de voetbalwereld, getuige zijn CV bij verschillende voetbalclubs. Zo gaat hij bij de OldStars zijn kennis gebruiken die hij onder andere opdeed als teammanager bij Willem II en coachte hij meerdere amateurelftallen.

De RKC Waalwijk OldStars hebben nog plek voor sportieve 60+-ers! Wilt u nog aansluiten bij onze OldStars of heeft u een vraag, neem dan contact op via info@samenrkc.nl.