Gezonde start voor Team 12 tijdens GO Healthy-week

In het kader van de GO Healthy-week, een initiatief van GO Waalwijk, krijgt Team 12 van RKC Waalwijk een bijzondere serie voedingslessen aangeboden. Deze lessen, die tot aan de zomervakantie om de week zullen plaatsvinden, zijn gericht op het bevorderen van een gezondere levensstijl onder de deelnemers.

De aftrap van dit educatieve traject valt samen met de GO Healthy-week, die in april plaatsvindt. Deze week staat geheel in het teken van een gezonde leefstijl en leefomgeving, met talloze activiteiten en acties waarbij iedereen uit Waalwijk kan aansluiten. De voedingslessen voor Team 12 zijn mede mogelijk gemaakt door de financiering van lokale sponsors en samenwerkende organisaties, die hiermee hun steun voor een gezonde gemeenschap benadrukken.

Speciaal voor Team 12 is er in samenwerking met Special Heroes lesmateriaal ontwikkeld dat niet alleen informatief is, maar ook praktisch toepasbaar in het dagelijks leven. Het doel van deze lessen is om de jongeren zelfstandig te laten nadenken over hun voedingskeuzes en hen te motiveren voor een gezonder leven.

Dit initiatief is een prachtig voorbeeld van hoe lokale samenwerking kan leiden tot positieve veranderingen en het stimuleren van bewustzijn rond gezondheid binnen de gemeenschap van Waalwijk. Met deze lessen hoopt RKC Waalwijk bij te dragen aan een gezondere toekomst voor de jongeren van Team 12.