Kickit Clinics van start in april

Zit jij in een rolstoel maar wil je toch graag voetballen, dat kan! Samen RKC organiseert in april drie clinics voor kinderen tussen de tien en zestien jaar waar jij kunt ervaren hoe het is om te voetballen met de AmiGo. Op donderdagavond 11 en 18 april van 18:00 tot 19:00 gaan we van start in Sporthal de Slagen in Waalwijk.

Tijdens de clinic krijg je uitleg van een deskundige trainer over het gebruik van de AmiGo. Na de uitleg kun je zelf ervaren hoe het is om te passen en te schieten door verschillende oefeningen. Naar mate je steeds handiger en preciezer wordt met de bal worden de oefeningen aangepast en lastiger gemaakt om iedereen te blijven uitdagen. Met deze unieke kans kun je deelnemen aan een onvergetelijke voetbalclinic en je passie voor de sport tot leven brengen!

Met de AmiGo kun je schieten en passen op verschillende snelheden en zelfs ballen van elkaar afpakken, hij kan bevestigt worden aan zowel een elektrische als een reguliere rolstoel dus in beide gevallen ben je welkom om mee te doen aan het sportplezier. Ben jij enthousiast geworden over deze clinic dan kun je via het inschrijfformulier hieronder je gratis inschrijven voor één of meer van deze clinics. Bij groot succes zullen er meer clinics volgen later in het jaar. Schrijf je dus snel in!