You'll never RUN alone

Op zaterdag 17 juni 2023 zal in en rondom het Mandemakers Stadion de tweede editie van 'You’ll Never RUN Alone' plaatsvinden. Een hardloopevent waar het goede doel KWF centraal staat!

Op 17 juni zal het Fanplein van het Mandemakers Stadion omgebouwd worden tot een sfeervolle plek waar hardlopers van jong tot oud zich zullen gaan verzamelen om het uiterste uit zichzelf te gaan halen. You’ll Never RUN Alone bestaat namelijk uit verschillende afstanden waar jij je samen met je buddy voor in kunt schrijven.

Doe je mee op één van de afstanden, dan ontvang je een uniek hardloopshirt waar je tijdens het event in kunt gaan hardlopen. Na afloop ontvang je een welverdiende medaille en tussendoor word je voorzien van drinken en een snack.

Buddyrun

Het concept van You'll never RUN alone is iets wat veranderd ten opzichte van de eerste editie. Met de gedachte dat niemand iets alleen kan (ook niet de strijd tegen kanker) is het buddyconcept opzet. Alle  afstanden worden samen met een buddy afgelegd, één op de fiets en één rennen. Is de loper moe, wissel je met de fietser en gaat de ander rennen. Samen leg je de afstand af waar jij voor ingeschreven hebt. 

Voorbeeld: Zakaria en Koen schrijven zich in voor Route 46 (46 km) dit betekent dat zij in totaal 46 kilometer af moeten leggen. Zakaria start met rennen terwijl Koen naast Zakaria blijft fietsen. Na 23 kilometer rennen is Zakaria moe. Op dat moment kan Zakaria op de fiets van Koen stappen. Zakaria gaat fietsen en Koen gaat rennen. Koen is na 10 kilometer weer moe, hij wisselt weer met Zakaria en gaat weer fietsen. Zakaria rent de laatste 13 kilometer terwijl Koen er naast fietst, samen hebben zij nu 46 kilometer afgelegd. 

1940 meter

Durf jij de uitdaging aan te gaan samen met je broer/zus/vader/moeder? Samen leggen jullie een mooie afstand van 1940 meter af.

13,8 KM

Loop jij samen met je buddy 13,8 km of durf je alleen de uitdaging aan? Schrijf je via onderstaande button in!

23 KM

Is 23 kilomter rennen samen met je Buddy de ultime uitdaging voor jou? Dan kun jij op 17 juni deze uitdaging aan gaan. Schrijf je in via onderstaande button.

Route 46

Durf jij je te wagen aan de ROUTE 46?! Ga met een buddy fietsend en rennend de uitdaging aan en haal samen met de andere deelnemers geld in voor de strijd tegen kanker.

Aftermovie 2022
ROUTE 46

Durf jij je te wagen aan de ROUTE 46?! Ga met een buddy fietsend en rennend de uitdaging aan en haal samen met de andere deelnemers geld in voor de strijd tegen kanker. Helaas is het een ziekte die ons allemaal op verschillende manieren raakt. Iedereen gaat deze uitdaging dan ook aan, met zijn of haar verhaal. Voor ons staat de 46 voor de leeftijd van een WINR die ons in 2021 te snel heeft moeten verlaten. Met hem en alle andere dierbaren in gedachten gaan we er 12 juni een geweldig evenement van maken want, 'You’ll never RUN alone'.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit mooie initiatief maar vind je het onderwerp wel erg belangrijk? Doneer dan jouw eigen gekozen bijdrage en laten we samen de strijd aangaan tegen kanker!