Stem op Stichting Samen RKC tijdens RABO ClubSupport!

Vanaf 5 oktober kan je stemmen op je favoriete vereniging of club die deelneemt aan Rabo ClubSupport! Rabobank biedt met dit mooie initiatief financiële ondersteuning aan deze clubs om ze sterker te maken. Stichting Samen RKC doet ook mee met RABO ClubSupport en hoopt vanaf vandaag stemmen te ontvangen van Rabobank-leden.

Ons ultieme doel

Met tal van projecten en programma’s toont Stichting Samen RKC de maatschappelijke betrokkenheid van RKC Waalwijk. Het bestedingsdoel van onze stichting is logischerwijs gericht op alle maatschappelijke projecten en activiteiten van Samen RKC, welke bijdragen aan de samenleving van De Langstraat. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de OldStars, Scoren voor Gezondheid, Ieder1Gelijk en G-RKC.

Jij beslist mee!

Samen RKC kan jouw stem zeer goed gebruiken, aangezien wij ernaar streven om met onze betrokkenheid lokale gemeenschappen te versterken. Als Rabobank-lid mag jij – door middel van een eenmalige stem - meebepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt.

Dus ben jij lid van de Rabobank en wil je dat Stichting Samen RKC doorgaat met haar maatschappelijke projecten? Stem op ons via onderstaande button! 

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@samenrkc.nl.