'You'll Never Run Alone' groot succes!

Gisteren, zondag 12 juni, vond in en om het Mandemakers Stadion het hardloopevent 'You'll Never Run Alone' plaats! De gehele dag werd er op de verschillende afstanden fanatiek gelopen en tegelijkertijd stilgestaan bij het werk van het KWF en de strijd tegen kanker.

De gehele dag was de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion gevuld met hardlopers die werden aangemoedigd door vrienden en familie. Met muziek van een hardlopende DJ, een hapje en drankje was er voor ieder wat wils. Van jong tot oud werd er fanatiek en enthousiast gelopen, waarbij het parcours via onder andere het Lido, de Akkerlaan en het Mandemakers Stadion liep. Vele kinderen deden mee aan de 1940 meter, terwijl de echte durfals met tien keer de ronde van 4,6 kilometer maar liefst 46 kilometer aflegden. Met bovendien fantastisch weer kijkt de organisatie dan ook positief terug op een zeer geslaagde dag!

You'll Never Run Alone

Het evenement, georganiseerd door Samen RKC en WIN-RS Therapie & Training, werd mede georganiseerd als eerbetoon aan WINR Frans de Bont. Hij overleed als gevolg van kanker op slechts 46-jarige leeftijd. Met vier verschillende afstanden door en rond het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk (1940 meter, 4,6 kilometer, 9,2 kilometer en 46 kilometer) werd er ook op symbolische wijze stilgestaan bij hem en alle andere die met deze vreselijke ziekte te maken hebben (gehad). Alle opbrengsten van You'll Never Run Alone komen dan ook ten goede aan het KWF, dat zich met geweldig werk inzet in de strijd tegen kanker.