Welkom op het nieuwe samenrkc.nl!

Met trots presenteren RKC Waalwijk en Stichting Samen RKC hun nieuwe site. Met een frisse uitstraling en meer functionaliteiten is er - in samenwerking met MaxServ - de afgelopen maanden toegewerkt naar de lancering van deze nieuwe platformen.

Commercieel directeur Willem van der Linden: ''De vernieuwing van de websites van RKC Waalwijk en Stichting Samen RKC was een wens en stond al langer op de planning. Met MaxServ hebben we een partner gevonden die voldeed aan onze wensen; innovatief, betrouwbaar, ambitieus en een lokale ondernemer. Een intensieve periode er is aan de lancering vooraf gegaan, maar het resultaat mag er meer dan zijn. We kijken terug op een geslaagde periode en samenwerking. Nu is het tijd om iedereen te laten genieten van alle mogelijkheden die het platform voor jong & oud biedt. We willen MaxServ via deze weg bedanken voor hun expertise en begeleiding. En we kijken uit naar het gebruik en de verdere samenwerking.''

Othniël van Bergeijk, algemeen directeur van MaxServ, zegt het volgende over hun aanwinst. ''Bij voetballen op het hoogste niveau in Nederland hoort in onze ogen een Meesterlijke oplossing! Tijdens een intensieve samenwerkingsperiode hebben wij samen met RKC de nieuwe website ontwikkeld. Het uitgangspunt was een multisite oplossing waarbinnen RKC nu en in de toekomst de spreekwoordelijke touwtjes in eigenhanden heeft. Alle onderdelen zijn achter de schermen met een aantal drukken op de knop zelf aan te passen. Denk hierbij aan pagina indelingen, verschillende weergaven en diverse publicaties. Door diverse slimme koppelingen worden het team, de wedstrijden en natuurlijk de uitslagen geheel automatisch ingeladen. Ook met het design zijn we, en de klant, enorm content. Het was onwijs prettig werken onderling. Wij kijken terug op een erg leuk en leerzaam traject en zijn samen met RKC erg trots op het eindresultaat. Wij gaan er dan ook vanuit dat RKC met deze website gaat scoren!’’

Op de homepagina’s vind je onder andere het laatste RKC- en Samen RKC-gerelateerde nieuws, alles omtrent de komende wedstrijd(en) en de verkrijgbare artikelen in de webshop. Verdeeld over de websites zijn bovendien alle andere vertrouwde onderdelen terug te vinden. Neem vooral eens een kijkje op alle vernieuwde pagina’s!

Met de overstap naar de nieuwe website komt er een einde aan de samenwerking met Design to Publish. Samen RKC wil hen bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.