Stichting Samen RKC verrast jonge supporters bij de Voedselbank met RKC-pakket

Vrijdag 4 december heeft Stichting Samen RKC een bezoek gebracht aan Voedselbank de Rijglaars Waalwijk om de jongste RKC-supporters in het zonnetje te zetten! Met een RKC-pakket kregen de kleinste fans een vervroegd Sinterklaascadeau.

De pakketten, bestaande uit onder andere een gesigneerd shirt, Geelblauwe chocoladeletter en RiKCy stickers, zijn gedoneerd aan 34 kinderen die met hun ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zeker in deze tijd heeft de Voedselbank het zwaar, omdat er te weinig eten en drinken beschikbaar is voor de mensen die het hard nodig hebben. Stichting Samen RKC hoopt met deze pakketten de kinderen en hun ouders een hart onder de riem te steken en wenst hen hele fijne feestdagen. Wij Vormen Tezamen!

Samen RKC en RKC Waalwijk zijn geen onbekenden bij de Voedselbank. Al meerdere keren brachten we alle overgebleven (fris)dranken, welke normaliter bij de wedstrijden worden verkocht.

Wil jij ook iets voor de Voedselbank betekenen? Kijk dan op www.voedselbankennederland.nl. Benieuwd naar wat Samen RKC nog meer doet in regio De Langstraat? Bekijk via de button onze projecten!