Stichting Samen RKC in april

De maand april zit er weer op. Tijd om nog even terug te kijken. Wat deed Stichting Samen RKC in april? Je leest het in deze maandupdate.

Geslaagde G-RKC Clinic

Begin april namen ruim 35 deelnemers deel aan de G-RKC Clinic bij RKC Waalwijk. De clinic werd georganiseerd voor iedereen met een beperking, om zo kennis te maken met het G-Voetbal. Heb je interesse in G-Voetbal, maar heb je deze clinic gemist? Niet getreurd! Er komt binnenkort een G-Toernooi aan. Houd hiervoor de kanalen van Samen RKC in de gaten. 

RKC Derby Cup van start
In april is de RKC Derby Cup van start gegaan. Na een gezamenlijke aftrap bij het Mandemakers Stadion ging de bal op verschillende velden in Waalwijk rollen. Tijdens het project gaan de deelnemers ook aan de slag met een thema-avond, een verbeter-je-wijk activiteit en uiteraard is er de belangrijke finale. Meer weten over het project? Klik hier. 

Fluitsignaal Scoor een Boek
In april vond het 'Fluitsignaal' van het leesproject Scoor een Boek! plaats bij V.V. WSC. Een sportieve afsluiting waarbij het totaal aantal gelezen boeken bekend gemaakt wordt. Dat aantal werden er maar liefst 3482, verdeeld over 23 basisschoolklassen. Lees hier meer.

Check hier de aftermovie van deze sportieve dag:

MDT'ers krijgen sollicitatieworkshop
In april hebben de jongeren die deelnemen aan het MDT-traject bij RKC een sollicitatieworkshop gekregen, verzorgd door WerkTalent Waalwijk. Tijdens de workshop leerden de jongeren hoe ze een CV moeten opstellen en kregen ze uitleg over hoe ze een sollicitatiegesprek het beste kunnen aangaan. WerkTalent, bedankt voor deze leerzame workshop. Meer weten over het MDT-project? Klik hier.

RKC Old Stars zoeken teamgenoten
Per april zijn de RKC Old Stars op zoek naar nieuwe teamgenoten. Ben of ken jij iemand die van voetbal houdt en zin heeft om op hogere leeftijd nog een balletje te trappen? Sluit je aan bij de RKC / W.S.C. Old Stars! Meer info in de video hieronder en via deze link.