Stichting Samen RKC breidt uit!

Stichting Samen RKC heeft een nieuwe werknemer in dienst! Per augustus 2020 is Delano Dekkers als vast onderdeel toegetreden tot het team van Samen RKC, waar hij de functie van marketing & communicatie gaat vervullen.

Wendy Smits, coördinator van Stichting Samen RKC: ‘’Samen RKC is groeiende. We waren al enige tijd op zoek naar iemand die het team kon komen versterken op het gebied van marketing & communicatie. Het blijkt maar weer dat een goede buur beter is dan een verre vriend, aangezien Delano zijn werkzaamheden bij Samen RKC gaat combineren met die bij RKC Waalwijk. Hij is een jong en professioneel iemand die goed binnen onze organisatie past en verantwoordelijk gaat worden voor alle communicatie vanuit Samen RKC. Hiermee zetten we als organisatie opnieuw een stap in de goede richting.’’

Delano Dekkers
Delano (23) is sinds januari 2019 actief in het Mandemakers Stadion. Waar hij eerst als afstudeerder onderdeel was van de Marketing & Communicatie-afdeling van RKC Waalwijk, behaalde hij die zomer zijn diploma van de HBO-opleiding SPECO Sportcommunicatie. Sinds september 2019 is hij in dienst getreden bij RKC, waarbij hij nu zijn werkzaamheden gaat verdelen tussen RKC en Samen RKC.