Samen RKC Terugblik: februari

In februari waren er weer veel activiteiten van Stichting Samen RKC! Er werd onder andere weer een Voetbalmiddag georganiseerd, Scoor een Boek! is officieel van start gegaan en bovendien werd er een nieuwe partner verwelkomd.

Samen RKC Voetbalmiddag

Februari begon met de tweede editie van de Samen RKC Voetbalmiddag. 60 kinderen waren op 3 februari van de partij om een uur lang fanatiek en sportief mee te doen met verschillende voetbalspellen. Ondanks het regenachtige weer was het een zeer geslaagde middag, waar de deelnemers ook met een persoonlijk certificaat en medaille naar huis gingen.

FOX Medaillegigant

FOX Medaillegigant is de nieuwste partner van Samen RKC en voegt zich bij het grootste maatschappelijke netwerk van De Langstraat! Wendy Smits, manager MVO: ''Wij heten FOX Medaillegigant van harte welkom bij Samen RKC en zijn erg blij met hun komst. FOX zal onze vaste leverancier worden van medailles en prijzen. Als nieuwste partner hebben ze zich al meteen laten gelden bij de tweede editie van de Voetbalmiddag, waar alle kinderen een medaille kregen als aandenken.''

Scoor een Boek!

Meer dan 650 leerlingen uit groepen 5 en 6 zullen de komende negen weken actief bezig zijn met leesvaardigheid en begrijpend lezen nadat op 19 februari Scoor een Boek! officieel is begonnen. RKC-speler Finn Stokkers en mascotte RiKCy motiveren de kinderen om zoveel mogelijk boeken te lezen en de beste lezers worden uiteindelijk opgenomen in het Scoor een Boek!-team van Finn en RiKCy.