Samen RKC Schoolbattle van start!

De Samen RKC Schoolbattle is woensdag van start gegaan! In het Sportcentrum Waspik werd er deze middag een startschot gegeven aan een nieuwe editie van het zaalvoetbaltoernooi. De fanatieke teams gingen er helemaal voor, dus er werd flink gestreden om een goede tussenstand. 

Direct na het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat het fanatisme enorm aanwezig was bij de teams. Dat leverde mooie en spannende wedstrijden op, waarbij er de nodige doelpunten werden gescoord. Volgende week woensdag 2 december (14.00-15.30 uur) vindt de tweede en laatste speelronde plaats, waarbij de definitieve winnaar bekend zal worden. 

Samen RKC Schoolbattle

In de Samen RKC Schoolbattle strijden de zelf samengestelde teams uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen tegen elkaar. Samen RKC heeft met dit initiatief als doel om kinderen ook in de koude wintermaanden lichamelijk actief te houden en tegelijkertijd hun sociale contacten bevorderen.

De Schoolbattle is slechts één van de zestien maatschappelijke projecten van Samen RKC in De Langstraat, klik voor meer informatie op onderstaande button.