Samen RKC en Tavenu slaan handen ineen

Stichting Samen RKC en Jongerenwerk Tavenu hebben mooi nieuws! Vanaf heden gaan beide organisaties nog meer de krachten bundelen en elkaar versterken.

Projectleider van Samen RKC, Ellen Maas: ''Samen RKC en Tavenu zetten zich allebei in voor een betere samenleving in Waalwijk. We hebben hetzelfde gezamenlijke doel, dus in plaats van elkaar als concurrenten te zien, slaan we de handen juist ineen. Te beginnen met het nieuwe MDT-project (Maatschappelijke Diensttijd voor jongeren), maar daarover later meer!''

Directeur jongerenwerk Tavenu, Erik van Ginneken: “Stichting Samen RKC en Tavenu  kennen een lange geschiedenis waarin in goede harmonie wordt samengewerkt. In een lokale samenleving horen lokale, betrokken partijen actief te zijn en elkaar te versterken met één gezamenlijk doel: de Waalwijkse samenleving helpen en verbinden. Voor ons ligt hierin een extra focus op jongeren. Vanuit onze eerdere ervaring met andere MDT projecten denken we deze samenwerking daar een mooie bijdrage aan biedt.”