RKC/WSC OldStars trappen nieuwe seizoen af

Afgelopen dinsdag stond er voor de RKC/WSC OldStars een mooi moment op het programma! Deze ochtend kregen zij namelijk hun nieuwe tenues, de wedstrijdshirts van RKC Waalwijk, uitgereikt.

Gehuld in het nieuwe Geelblauw werden de voetbalschoenen aangetrokken voor de training op de traditionele dinsdagochtend, waarbij het er weer even fanatiek als gezellig aan toe ging. Het nieuwe tenue stond de heren dan ook als gegoten! Naast het nieuwe RKC-tenue volgt binnenkort ook nog een nieuwe trainingsoutfit van WSC.

RKC/WSC OldStars

Sinds dit seizoen werkt RKC Waalwijk samen met WSC in het aanbieden van Walking Football voor 60+’ers. Zowel RKC als WSC zijn beiden sterk maatschappelijk betrokken in de regio en zullen elkaar in de toekomst nog meer versterken op verschillende maatschappelijke thema’s. Inmiddels is de groep OldStars uitgegroeid tot 28 deelnemers, maar door de samenwerking met WSC zijn er weer mogelijkheden om lid te worden. Interesse om ook een balletje te komen trappen op dinsdagochtend? Klik op onderstaande button!

Walking Football

Iedere dinsdagochtend binden deze sportieve heren de voetbalschoenen onder op het trainingsveld bij WSC en spelen zij ‘Walking Football’, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld. De voetbaloefeningen zijn speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Naast de trainingen worden er regelmatig nevenactiviteiten georganiseerd om de sociale contacten te bevorderen. Zo zijn de OldStars afgelopen zomer gaan padellen, fietsen, hebben ze jeu de boules gespeeld met een gezellige barbecue en is er een opa/kleinkind-middag geweest.