RKC Waalwijk Derby Cup groots afgesloten in het Mandemakers Stadion

Gisteren, zaterdag 15 mei, vond de finale van de RKC Waalwijk Derby Cup plaats. Op het veld van het Mandemakers Stadion waren de deelnemers voor even echte profvoetballers en werd de winnaar van het toernooi bekend.

Op het gras waar RKC drie dagen eerder nog tegen FC Twente speelde, stond nu speelronde vijf en daarmee ook de finale van de Derby Cup op het programma. Waar het in de voorgaande speelronden op de veldjes in Waalwijk al fanatiek aan toeging, werd er in het stadion van de Geelblauwen nog een stapje extra gezet. In zowel de Champions League als de Europa League was het bovendien nog flink spannend.

Uiteindelijk was het team Liverkoek dat er na een spannende eindstrijd er met de zege in de Champions League vandoor gingen en zich de winnaars van de RKC Waalwijk Derby Cup 2021 mogen noemen. In de Europa League kroonden bovendien de Oranje Leeuwen zich tot winnaar. Stichting Samen RKC krijgt erg positief terug op deze editie en hoopt dat alle 64 deelnemers en hun supporters het de afgelopen weken naar hun zin hebben gehad. Gefeliciteerd allemaal!