RiKCy's Carnavalsfeest groot succes

RiKCy’s carnavalsfeest zit er op en wat was het gezellig! Rikcy heeft de tijd van z’n leven gehad met zijn vriendjes en vriendinnetjes van 5 tot en met 11 jaar, die stuk voor stuk fantastisch verkleed waren in een carnavalsoutfit. Van frietzak tot FBI-agent. Van prinses tot Harry Potter. Zelfs het allernieuwste RKC-carnavalsshirt ontbrak niet! De kinderen startten met een warming-up. Hierin werd slingertikkertje gespeeld, samen met RiKCy.

Toen iedereen warm was gingen ze in het Mandemakers Stadion verder met het carnavalsfeest. Hier stonden zes spellen klaar, waarin letters of plaatjes verdiend konden worden. Wanneer je als groepje het spel goed uitvoerde, kreeg je een letter of plaatje. Tijdens de spellen was er natuurlijk tijd voor een super mooie carnavalsfoto met je groepje, onder genot van een lekker bekertje ranja en een snackje.

Ná alle spellen te hebben gespeeld kon je alle gekregen letters en plaatjes verzamelen en hier een zin mee maken of bingo leggen. Lukte dit, was jouw groepje die middag geslaagd! RiKCy vond dat iedereen supergoed kon puzzelen, want binnen een aantal minuten had iedereen zijn of haar juiste zin óf bingo weten te voltooien!

Als afsluiter van het feest mocht iedereen met RiKCy op de foto, hem een boks geven, lekker knuffelen of even stoeien. RiKCy heeft de tijd van zijn leven gehad, en volgens mij zijn vriendjes en vriendinnetjes ook!

Denk je nu, ik wil de volgende keer ook bij het carnavalsfeest van RiKCy zijn? Vergeet je dan niet aan te melden via de website. Hoe meer vriendjes en vriendinnetjes, hoe leuker! Kom jij ook? Meld je dan aan via https://www.samenrkc.nl/.