Ook tweede Samen RKC Voetbalmiddag groot succes

Op woensdagmiddag 3 februari stond de tweede editie van de Samen RKC Voetbalmiddag op het programma! In samenwerking met de Buurtsportcoaches konden 60 kinderen zich, verdeeld over twee groepen, op het veld van WSC Waalwijk zich een uur lang uitleven met verschillende voetbalspellen.

Ondanks het regenachtige weer was het enthousiasme er bij de kinderen niet minder om. Met de spellen werd iedereen flink aan het werk gezet en ging het er fanatiek en sportief aan toe. De deelnemers gingen bovendien niet met lege handen naar huis. Buiten een persoonlijk certificaat kreeg iedereen dankzij FOX Medaillegigant, de nieuwste partner van Samen RKC, een medaille!

Samen RKC vindt het belangrijk dat kinderen, zeker in deze tijd van veel thuiszitten, binnen de gestelde maatregelen alsnog voldoende beweging krijgen en blijven sporten. Gezien het enthousiasme van alle kinderen en de grote animo is de Voetbalmiddag zeker een succes. RKC wil via deze weg de Buurtsportcoaches bedanken voor hun hulp en bovendien WSC voor het ter beschikking stellen van hun veld.