Nieuw seizoen RKC Kids Club groots van start!

Afgelopen maandag werd naast het Mandemakers Stadion gestart met een nieuw seizoen van de RKC Waalwijk Kids Club! Voor de meer dan 300(!) leden zullen er komende maanden talloze sportieve activiteiten op het programma staan. Maandag waren alle leden van 3 tot en met 11 jaar welkom op de allereerste activiteit van de Kids Club. Het seizoen werd ingeluid met een sport- en spelmiddag waarbij de stemming er goed in zat bij de kinderen.

Naast de warming-up van onze eigen RiKCy en de verschillende sport- en spelactiviteiten kregen de KidsClubleden bezoek van selectiespelers Michiel Kramer, Richard van der Venne, Ayman Azhill en Yassin Oukili, die ook net zo fanatiek meededen. De kinderen konden op het gatendoek schieten met Michiel Kramer, een partijtje met van der Venne en Azhill of samen met Oukili een potje poolvoetbal. Natuurlijk waren dit niet de enige activiteiten op het terrein van RKC Waalwijk, ook op onder andere de stormbaan met obstakels konden de kinderen zich volledig uitleven.

Uiteraard worden onze oudste leden van 12 tot en met 14 jaar niet vergeten. Zij hebben het privilege om in oktober te gaan freerunnen! Bovendien worden er ook speciale evenementen georganiseerd, zoals de RKC Waalwijk Voetbalkampen in de herfstvakantie bij RKDVC. 

Nieuwe Kidsclubleden zijn uiteraard nog steeds van harte welkom bij RKC Waalwijk! Inschrijven kan via: www.rkcwaalwijk.nl/kidsclub.