Kids Clubleden vermaken zich tijdens lasergamen

Donderdagochtend 3 maart verzamelden de eerste kinderen zich bij het Tavenu Jongerencentrum voor een leuke ochtend die gevuld stond met lasergamen en computerspelletjes spelen!

De groep bestond uit 16 jongens en meisjes van 11 of 12 jaar oud. Met vervoer geregeld door Samen RKC en Tavenu, werden de kids gebracht naar de locatie. In deze omgeving werden de kinderen even later losgelaten om met twee teams te gaan laser gamen. Team Rood tegen Team Blauw. De laserpistolen waren nog amper uitgedeeld of de eerste lasergevechten waren al begonnen!

Mooi om te zien was dat de kids erg goed met elkaar konden opschieten, ondanks dat niet iedereen elkaar kende. Er werden snel teams gemaakt en iedereen hielp elkaar tijdens het lasergamen. Na zo’n 45 minuten uitgeraasd te hebben werden de pistolen ingeleverd en was de eerste activiteit van de ochtend al weer afgelopen.

Eenmaal terug bij Tavenu werden de kinderen nogmaals vrijgelaten, maar dit keer in de gamehal. Hier stonden tientallen klassieke spelcomputers uit de verschillende generatties klaar om bespeeld te worden. Van Mario Bros tot Wii Sports, van FIFA tot Pacman. Ook dit viel enorm in de smaak, de laatste overgebleven gamers gingen dan ook pas 15 minuten na het eind van de activiteit naar huis!

Wil jij nu de volgende keer ook meedoen met een Kids Club activiteit? Klik dan op onderstaande button voor alle informatie!