Gezellig dagje uit bij RKC Waalwijk!

Samen leuke dingen doen is belangrijk voor iedereen, zeker in een verzorgingstehuis. Vandaar dat afgelopen dinsdag en donderdag bij Samen RKC in het teken stond van de ouderen. Twee verzorgingstehuizen uit de regio, namelijk het Spoorwiel en Eikendonk, brachten een bezoek aan het Mandemakers Stadion!

Het Spoorwiel

Op een zonnige herfstochtend begonnen we de dag onder het genot van een warm bakje koffie of thee, met het kijken naar een training van het eerste elftal. Vanuit daar gingen de ouderen naar het Sportcafé voor een uitgebreide lunch. Om onze gasten nog meer in het zonnetje te zetten werd er een mooie rondleiding verzorgd door het Mandemakers Stadion, wat de deelnemers erg konden waarderen. Tot slot zijn er nog natuurtalenten ontdekt tijdens een leuk potje pittenzakken werpen!

Eikendonk

Donderdag was een iets mindere dag wat betreft het weer, maar dat mocht de sfeer niet drukken! Onder het genot van een kopje koffie werden de bewoners van Eikendonk ontvangen bij RKC Waalwijk. Na weer opgewarmd te zijn kwamen de lunchpakketten tevoorschijn. Nu er weer voldoende energie in de lichamen zat was het tijd voor wat beweegactiviteiten en werden de ouderen verrast door een bezoek van selectiespelers Iliass Bel Hassani, Sebbe Augustijns en Mark Spenkelink. Na het bewegen was het tijd voor een rondleiding waarna er nog muziek gemaakt werd op trommels. Om 15:30 uur was het mooi geweest en vertrokken de bewoners moe, maar voldaan terug naar Eikendonk.

Al met al hebben we twee superleuke dagen achter de rug, waar de gasten met een lach op hun gezicht weer zijn vertrokken. Wat wil je nog meer!