Eerste editie Football Memories groot succes

Afgelopen donderdag 1 september vond in de Willy Naessens Lounge van het Mandemakers Stadion de eerste editie plaats van de RKC Waalwijk Football Memories! In de anderhalf uur durende sessie werden er door de aanwezige ouderen samen herinneringen over de club opgehaald.

De aangeklede tafel lag donderdag vol met shirts, krantenknipsels en foto's van RKC-helden uit heden en verleden. De aanwezige deelnemers deelden samen oude anekdotes en herinneringen van vroeger, precies het doel van Football Memories. Het project gaat ten slotte om de sociale contacten, waarbij er onder het genot van een hapje en drankje wordt gepraat over toen. RKC vormt hierin de gemeenschappelijke interesse. In de rust van de sessie werd er samen gekeken naar beelden van een documentaire over clubicoon Ad van de Wiel, uiteraard een herkenbaar gezicht voor de aanwezige RKC'ers. Na anderhalf uur te hebben gepraat over de club, spelers en wedstrijden werd er door zowel deelnemers als organisatie zeer positief terug gekeken op de eerste sessie!

Het is voor nieuwe deelnemers uiteraard nog mogelijk om zich in te schrijven! Neem hiervoor contact op via info@samenrkc.nl. Stichting Samen RKC wil via deze weg graag partners De Gulden Krakeling, Alzheimer Nederland en Jongerenambassadeurs Waalwijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de verschillende producten en diensten!