Basisschool Besoyen wint Samen RKC Schoolbattle

Op woensdag 2 december vond in het Sportcentrum Waspik de finaleronde plaats van de jaarlijkse Samen RKC Schoolbattle, waarbij basisscholen uit de regio strijden voor de eerste plek. Basisschool Besoyen uit Waalwijk mag zich komend jaar de winnaar worden van het zaalvoetbaltoernooi! 

Net als de vorige speelronde ging het er fanatiek aan toe in het sportcentrum. Er stonden dan ook een aantal mooie bekers op het spel. Na een zestal wedstrijden en drie penaltyrondes kon de eindstand worden opgemaakt. Namens Basissschool Besoyen kregen de Potentiemannen uit handen van RiKCy maar liefst twee prijzen uitgereikt; één voor het beste doelsaldo en één voor de meest rake strafschoopen. Uiteraard ging niemand met lege handen naar huis en kregen ook de overige teams, Het Achtste Groepje en The Kings & Queens, een mooie medaille mee naar huis als aandenken. 

Stichting Samen RKC wil alle deelnemers enorm bedanken voor hun deelname en inzet tijdens de Schoolbattle en hoopt hen ook volgend jaar terug te zien! Voor meer informatie over de Samen RKC Schoolbattle en andere activiteiten, klik dan op onderstaande button.