Afsluiting Scoren voor Gezondheid groot succes

Vorige week donderdag 30 september organiseerde Stichting Samen RKC de afsluiting van het project Scoren voor Gezondheid! Voor 500 basisschoolleerlingen werd er op de velden van WSC een leuke sport- en spelmiddag.

Zo konden de leerlingen onder andere mee doen aan een stormbaan, korfbal en het brandweerspel. Omdat Scoren voor Gezondheid gaat over een gezonde levensstijl, kreeg iedereen een gezonde snack aangeboden door partner Jumbo. De afsluiting van Scoren voor Gezondheid stond al gepland in het vorige schooljaar, maar door de coronamaatregelen werd deze nu ingehaald.

Scoren voor Gezondheid

Scoren voor Gezondheid is een van het meest succesvolste project dat Samen RKC organiseert. Gedurende het project wordt er voorlichting gegeven over de schijf van vijf en een gezonde levensstijl. Leerlingen uit groep 6 van basisscholen uit de gemeente Waalwijk en Heusden doen mee aan dit project. In samenwerking met de betrokken gemeentes, GGD Hart voor Brabant, buurtsportcoaches en regionale verenigingen gaan we twaalf weken aan de slag met het project.