De RKC Waalwijk OldStars keren terug op het veld!

Alle sportieve 60-plussers opgelet! Afgelopen week zijn de RKC Waalwijk OldStars weer van start gegaan. Dit 23-koppige team is na lange tijd eindelijk weer de wei in gegaan. Er is zelfs nog plek bij de OldStars, komt u dit team versterken?

Iedere dinsdagochtend werken de OldStars een training van anderhalf uur (10.00-11.30) onder leiding van een trainer af. Tijdens deze trainingen wordt er op klein veld gespeeld in ‘Walking Football’, waarbij snelwandelen centraal staat: ideaal voor de vitale ouderen! Daarnaast hebben leden recht op een jaarlijkse fittest, trainingskleding (in bruikleen), maandelijkse nevenactiviteiten om sociale contacten te bevorderen en deelname aan de landelijke OldStars finaledag. Uiteraard worden de coronamaatregelen te allen tijde gehandhaafd.

Geïnteresseerd?
Mocht u vragen hebben, lid willen worden of een keer gratis proefdraaien? Neem dan contact met ons op door een e-mail sturen naar info@samenrkc.nl. Deelname aan dit halfjaarlijkse programma bedraagt €65,-. Wacht niet te lang met uw aanmelding, want vol = vol. Voor meer informatie kunt u terecht op www.samenrkc.nl.