Per september 2023 is Samen RKC weer op zoek naar enthousiaste HBO-stagiaires die bij willen dragen aan onze maatschappelijke impact in regio De Langstraat. Ben jij een echte teamplayer die in zichzelf wil investeren en bij Samen RKC een mooie ontwikkeling wil doormaken? Sta je stevig in je schoenen? Dan is het Mandemakers Stadion jouw ideale stage-adres.

RKC Waalwijk is al jaren een bijzondere voetbalclub in het hart van Brabant. Een club waar jong talent de kans krijgt zich - meer dan waar dan ook - te ontwikkelen. Doorgroeien naar een hoger niveau is het uitgangspunt voor trainers, spelers, medewerkers en stagiaires. Vanaf september hebben we plek voor nieuw maatschappelijk doelbewust talent in spƩ!

Wat ga je doen?
Als stagiair van stichting Samen RKC liggen de uitdagingen voor jou voor het oprapen. Samen RKC is al jaren het maatschappelijk bolwerk in de regio De Langstraat dat tal van projecten en activiteiten organiseert en ontwikkeld. Je gaat je bezighouden met maatschappelijke projecten, actief aan de slag met het organiseren van activiteiten en evenementen en daarnaast het coƶrdineren van bijzondere wensen.

De ideale kandidaat:
- Volgt een HBO-opleiding die gerelateerd is aan sportmanagement, Sportkunde, evenementen en/of marketing/communicatie;
- Heeft een flexibele instelling en affiniteit met voetbal;
- Een ondernemende en proactieve instelling;
- Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Komt bij voorkeur uit Midden-Brabant;
- Heeft zeer goede communicatievaardigheden;
- Is minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.

Samen RKC en RKC Waalwijk bieden jou:
- Een veelzijdige stage met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven;
- De kans bij te dragen aan Stichting Samen RKC en Kids Club RKC Waalwijk;
- Een plek in een leuk, jong team met ambitieuze professionals;
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheden; 

Let op: voor deze stage is geen stagevergoeding beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan door je CV met motivatiebrief te sturen naar info@samenrkc.nl t.a.v. Ellen Maas.