Stem op Stichting Samen RKC voor Beste Maatschappelijke Project Eredivisie!

Stichting Samen RKC is nog volop in de race voor de titel Beste Maatschappelijke Project Eredivisie, georganiseerd door de Vriendenloterij. RKC Waalwijk behoort daarmee, met het project RKC Football Memories, tot de laatste negen Eredivisieclubs die kans maken op de hoofdprijs van €50.000 waarmee dit project daadwerkelijk kan worden gerealiseerd. 

Direct stemmen? Dat kan hier!

Coördinator van Stichting Samen RKC, Wendy Smits, is erg blij met het behalen van de eindstrijd: ''Met RKC Football Memories willen we betekenisvolle ontmoetingen tot stand brengen waarbij ouderen samen (voetbal)herinneringen ophalen. Voor de meeste deelnemers zijn sociale interacties als deze, zeker in deze vreemde tijd, niet vanzelfsprekend en daarom ontzettend belangrijk. RKC en voetbal in het algemeen zijn de leidraad om samen voor even terug te gaan naar toen.''

RKC Football Memories

RKC Football Memories staat voor samen voetbalherinneringen ophalen. Ouderen ontmoeten elkaar in het stadion waar ze herinneringen ophalen aan het rijke RKC voetbal/Wollukse verleden. RKC Football Memories is een prachtig middel om eenzaamheid terug te dringen en mensen met elkaar te verbinden. Enorm actueel in deze bizarre tijd.

Om zo hoog mogelijk te eindigen heeft RKC Waalwijk jouw hulp nodig! Breng je stem uit door op onderstaande button te klikken. Let op, je zit hierna nergens aan vast. Bedankt voor je support, daar zijn we je ontzettend dankbaar voor!