RKC Waalwijk Stadion Run

Een van de nieuwste activiteiten bij Samen RKC is de RKC Waalwijk Stadion Run. Een hardloopevenement door het Mandemakers Stadion voor het goede doel. Jong én oud en getrainde én beginnende lopers kunnen deelnemen in verschillende afstandsgroepen. Omdat hardlopen een van de meest toegankelijkste sport is kunnen veel mensen zelf toe werken naar de RKC Waalwijk Stadion Run en in beweging komen.

Er zijn 3 afstanden bij deze run: De GO Healthy Daily Mile, de 5 KM en de 10 KM. De GO Healthy Daily Mile bedraagt 1,6 KM en start eerder dan de 5 & 10 KM

Het doel van de RKC Waalwijk Stadion Run is om geld op te halen voor het goede doel en om mensen uit regio de Langstraat in beweging te krijgen. Een deel van het inschrijfgeld wordt gedoneerd en €75,- van de Business Run kosten worden direct gedoneerd.

Naast de donatie vanuit de inschrijfkosten kunnen ook familie en vrienden bijdragen aan het goede doel. Zij kunnen op de website uit de link direct doneren of een deelnemer kan een actie koppelen aan eigen deelname.